kilóméter kő
car1car2car3car4

MOTEL NEXT

M1 autópálya 123 km lehajtójánál, a METRO mellett.

Tel.: +36 30/478-8246 | E-mail: adam@motelnext.hu

Szabad
szoba:
0

Érdeklődik automata rendszerünk iránt?

Automata rendszerünket folyamatosan használjuk és fejlesztjük. Amennyiben érdeklődik az általunk kínált megoldás iránt, elsők között értesülhet a publikus verzió elkészültéről, ha most megadja adatait. Jelenleg a rendszer még nincs kész. Ez egy igényfelmérő lap.

 

Miért éri meg automata rendszerünkre váltania?

Motel Next rendszer

Mi nem egy nagyvállalatok által elképzelt szoftvert kínálunk Önnek, hanem egy olyan jól bevált, letesztelt rendszert, melyet folyamatosan fejlesztünk saját tapasztalataink, és a Motel Next vendégeinek visszajelzése alapján.

Motel Next rendszer

Mivel mi magunk is ezt az automata rendszert alkalmazzuk a Motel Next mindennapi működése során, tisztában vagyunk a használat során felmerülő nehézségekkel, problémákkal, s igyekszünk azokat kiküszöbölni.

Nonstop működés Automata rendszerünket használva kiválthatja szállodájában, panziójában az éjszakai, vagy akár a teljes rendszert. Így nem kell a személyzetének éjszakai műszakot vállalnia, vagy éppen bezárni az ajtót azok előtt a vendégek előtt, akik este 10 után érkeznek.

 

Szeretne értesítést kapni, amikor elkészülünk a publikus verzióval? Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

 

Érdeklődő űrlap!

Felhasználás helye

Hány db szobát akar automatán kezelni?

Milyen fizetési módokat preferálna?

 

Tekintse meg rövid videónkat, melyben bemutatjuk a Motel Next működését!