kilóméter kő
car1car2car3car4

MOTEL NEXT

M1 autópálya 123 km lehajtójánál, a METRO mellett.

Tel.: +36 30/478-8246 | E-mail: adam@motelnext.hu

Szabad
szoba:
0

Hogyan működik az automata rendszer?

Nyelvválasztás és alapadatok

Nyelvválasztás és alapadatok

Első lépésként válaszd ki a megfelelő zászlóra kattintva, milyen nyelven szeretnéd használni automata rendszerünket – magyarul vagy a 12 másik nyelv valamelyikén. Ezután következnek az alapadataid, amelyeket egy hagyományos szállodai bejelentkezés során papírra írva adnál meg: név, születési dátum, (ez alapján azonosítjuk a foglalásod ha nem a motelnext.hu weboldalon foglaltál) majd a lakcím, fényképes igazolvány típusa és száma.

 

infografika_nyil1

Ágyak és éjszakák számának kiválasztása

Ennél a pontnál érdemes figyelembe venned, hogy a szobákban emeletes ágyak találhatók. Emellett az éjszakák számának kiválasztásakor érdemes ügyelned arra is, hogy a kijelentkezés napján délig el kell hagynod a szobát. A bejelentkezés közben a megadott adataidat a képernyő jobb oldalán mindig ellenőrizheted fizetés előtt, akár a személyes adataidról van szó akár a kijelentkezés dátumáról.

Ágyak és éjszakák számának kiválasztása

infografika_nyil2

Személyes és számlázási adatok

Személyes és számlázási adatok

Üzleti úton vagy, és számlára van szükséged? Semmi gond, a Motel Next automatája mindenkinek ad számlát. A bejelentkezés legvégén, a fizetés előtt kell megadnod az ehhez szükséges adatokat, a számlázási nevet és címet.

 

infografika_nyil1

Fizetés az automatán keresztül

A helyszínen csak bankkártyás fizetésre van lehetőség. Készpénz forgalom nincs, azonban minden fontos bankkártya típust elfogadunk (MasterCard, Visa, Maestro, American Express).

Fizetés az automatán keresztül

infografika_nyil2

Ajtónyitó kód kézhez vétele   

Ajtónyitó kód kézhez vétele

A szobád nem kulccsal, hanem egy 6 jegyű kóddal nyílik, amely a kijelentkezés napján délig érvényes. Ezt a kódot fizetés után kapod meg az automatától. A szobádba csak a helyes kódot beütve juthatsz be, ám kifelé már kilinccsel nyílik az ajtó. A szobakód megadása után nyomd meg a # gombot.

infografika_nyil1

Szoba elfoglalás

A foglalás során kiválasztható, hogy 1, 2, 3, vagy 4 ágyas szobát szeretnél. Az automata foglalórendszer ennek megfelelően dönti el, hogy melyik szabad szobát kapod meg. Nem fognak kellemetlen meglepetések érni – a Motel Next pontosan azt nyújtja, amire szükséged van, se többet, se kevesebbet.

Szoba elfoglalás