kilóméter kő
car1car2car3car4

MOTEL NEXT

M1 autópálya 123 km lehajtójánál, a METRO mellett.

Tel.: +36 30/478-8246 | E-mail: adam@motelnext.hu

Szabad
szoba:
0

Miért jó választás a Motel NEXT?

 

Magyarország első 0-24 órás, teljesen automata motelje

Próbáltál már éjjel 1-kor, hosszú autózás után, fáradtan, egy olyan szállást találni, ahol még hajnalban is kedves a személyzet? Ahol néhány perc alatt le- és elfoglalhatod a szobát, és az áraktól sem kerekedik ki a szemed? És egyáltalán, ami kellően bizalomgerjesztő ahhoz, hogy eltölts ott egy éjszakát? Ha igen, akkor pontosan tudod, milyen nehéz feladat ez. A teljesen automata működésű Motel Next azért született meg, hogy mindez ne jelentsen többé gondot.

 

Automatikus működés

Ha már hosszú órák óta vezetsz, jó eséllyel fáradtan érkezel meg a szállásodra, és az egyetlen vágyad, hogy minél hamarabb elfoglalhasd a szobád. Automata rendszerünkkel a foglalás, a fizetés és a szobakód generálása néhány perc, anélkül hogy beszélgetned kellene vagy papírokat kitöltened. A motel területén kizárólag takarító személyzetünk dolgozik, akik a szobákba mindig déli 12 óra után érkeznek, amikor te már elhagytad azt.

Nonstop foglalás és bejelentkezés

Nem gond, ha este tízkor vagy hajnali kettőkor kell szobát foglalnod, automata rendszerünk folyamatosan működik. Kétféleképpen foglalhatsz szobát, online vagy a helyszínen. A főoldalon található számláló mindig valós értéket mutat, ezen folyamatosan láthatod a szabad szobák számát.

Már 13.900 Ft/szoba/éj

Helyszíni bankkártyás fizetési módot fogadunk el. Online csak előzetes fizetéssel tudsz szobát foglalni, lemondás esetén az összeget visszautaljuk. Minden jelentős bankkártya típust elfogadunk (MasterCard, Visa, Maestro, American Express). 

Egy éjszakára is tökéletes szállás

Mi kell ahhoz, hogy nyugodtan pihenhess és reggel új lendülettel folytasd az utad? Egy zárható szoba, kényelmes ágy és saját fürdőszoba. A Motel Nextben épp ezt kapod. Nincsenek felesleges extrák, amik feltornázhatnák az árat: mi azt nyújtjuk számodra, amire éppen szükséged van, se többet, se kevesebbet.

M1 autópálya – kerülők nélkül

Ha a célod, hogy minél rövidebb megszakítással folytathasd utad, nem tanácsos belvárosi szállást választanod, hogy aztán a reggeli csúcsban próbálj meg minimális időveszteséggel visszajutni az autópályára. Motelünk az M1-es autópálya 123-as lehajtójáról 500 méterre található – ennél kisebb kitérő talán nem is lehetséges.

Érdekel a rendszer működés? Kattints ide, és megmutatjuk milyen egyszerű.

 

Motel Next képekben

További képek. Nézd meg milyen környezetben vár téged a Motel Next >.