kilóméter kő
car1car2car3car4

MOTEL NEXT Munkásszálló

9012 Győr-Ménfőcsanak, Császár magánút 1.

E-mail: motelnext@motelnext.hu

Ajánlatkérés: +36 30/768-0495

Apartmanok
száma:
16

Miért jó választás a Motel Next munkásszállás?

Minőségi motel kifejezetten a fix, kulcs munkatársaknak

Azon dolgozunk, hogy a nálunk lakók jól érezzék magukat és megbecsülve érezzék magukat. Ha kollégái nálunk alszanak, nem fogják zaklatni Önt, hogy keressen más helyet nekik.

Szűrt bérlők

Nem mindenkinek és nem mindenáron adjuk ki az apartmanjainkat. Számunkra fontos a jó szomszédi viszony valamint a többi lakó privát szférájának figyelembe vétele. Aki nem alkalmazkodik a házirendünkhöz attól hamar elbúcsúzunk. 

Tiszta környezet

Szállónk házmesteri és üzemeltetői feladatait egy kedves család látja el, az üzemeltetőnk építőiparból érkezett, így teljesen tisztában van a jelenlegi igényekkel. Az épület körül nagy zöld kert található, tágas parkolóhelyekkel és zárt parkolóval.

Már 10 EUR+ÁFA/fő/éj ártól hosszútávú szerződés esetén

Bérleti szerződéseinkben azon vagyunk kölcsönösen előnyös feltételekkel segítsünk partnereinknek, a cél, hogy hosszútávon számíthassunk egymásra, ezért kidolgoztunk egy olyan konstrukciót amivel minden bérlőnk tud számolni és a költségeit kiszámíthatóbbá tenni.

Felszerelt és gépesített apartmanok 

Mi kell ahhoz, hogy munkatársaid nyugodtan pihenjenek és reggel új lendülettel tudjanak munkába menni? Egy zárható szoba, kényelmes ágy, saját fürdőszoba, saját TV több csatornával, gyors internet, jól felszerelt közös konyha és egymásra odafigyelő szomszédok.  A Motel Next Munkásszállóban épp ezt kapod. 

Bevásárlás és dohányboltok a közelben

A Szálló bejáratától 100 méterre található a METRO áruház bejárata, ahol már évek óta lehetséges magánszemélyként is vásárolni nagykereskedelmi áron. Mi a vendégeinknek mindenképp ezt az opciót ajánjluk, valamint az áruház területén található a Peron Pizzéria ahol pizza és ételrendelés lehetséges. 2 dohánybolt is található a közelben, az egyik Ménfőcsanak központjában, a másik 1 buszmegállóra található TESCO szupermarketnél. 

 

Motel Next képekben

További képek. Nézd meg milyen környezetben vár téged a Motel Next >.