kilóméter kő
car1car2car3car4

MOTEL NEXT Munkásszálló

9012 Győr-Ménfőcsanak, Császár magánút 1.

E-mail: motelnext@motelnext.hu

Ajánlatkérés: +36 30/768-0495

Apartmanok
száma:
16

Miért lesznek lenyűgözve a kollégái ha a Motel Next kiadó apartmanjait bérli ki szállásnak?

Tudjuk, hogy nem egyszerű a feladata, mert nehéz olyan szállást találni, amely megfizethető, viszont kellően bizalomgerjesztő ahhoz, hogy munkatársa eltöltsön ott egy hónapot vagy akár egy egész évet és utána is köszönjön Önnek a folyosón. A helyzetet csak bonyolítja, ha hirtelen, vagy csupán pár nap alatt kell megtalálni és lefoglalni a szobát. Értjük, hogy nincs könnyű helyzetben, éppen ezért szeretnénk megkönnyíteni a dolgát.

A munkaerőkölcsönző cégek munkavállalóinak elszállásolásának a specialistái vagyunk, értjük a problémáikat, napi szinten vagyunk kapcsolatban több munkaerőkölcsönző céggel.

penz_megtakaritas

Időt és pénzt takarít meg: pár órán belül elfoglalhatóak a szobák

Nem kell feleslegesen telefonálgatnia szoba után érdeklődve,az áutalásos számla kiállítása után és a kaució és első havi bérleti díj utalását követően akár pár órán belül elfoglalhatóak a szobák. Kollégája egyszerűen és gyorsan lefoglalhatja a szállást, a papírmunkát az összeg megérkezését intézhetjük. A bérleti szerződést mindig emailben elküldjük a számlával együtt, így a szerződési feltételek utalás előtt teljes mértékben megismerhetőek. Mivel a Motel Next munkásszálló Győr az M1-es autópálya 123-as lehajtójától mindössze 500 méterre található, reggel kipihenten, a csúcsforgalmat elkerülve tudnak dolgozni menni akár Győrben van munkájuk akár Győr környékén.

 

egy_ejszakara

Hosszútávra tökéletes szállás, jobb feltételekkel mintha házat bérelne

A Motel Next munkásszállóban a minimális tartózkodási időt több hónapban határoztuk meg. Ennek az oka, hogy kisebb legyen a jövés-menés. Kauciót mindössze 1 havit kérünk, amit kiköltözéskor visszautalunk, így jobb alternatívát kínálunk egy bérelhető családi ház vagy lakás esetében. Mivel egy munkánál nem kiszámítható, hogy mennyi ideig tart, így nagyobb rugalmasságot biztosítunk, kevesebb készpénze lesz a cégnek lekötve az 1 havi kaució miatt.

 

szemelyes

Szobáink kóddal nyithatóak így nem kell a kulcsra figyelniük

A hagyományos munkás szállókkal ellentétben a Motel Next automata rendszere folyamatosan működik, így kollégáinak nem kell a kulcsra figyelniük. Egy kollégánál még nem probléma ha egy kulcs van, több kollégánál viszont probléma forrása, hogy kinél van a kulcs, ami a munkásszállóknál a konyha mérete mellett a legnagyobb problémát szokta okozni. Minden szoba jól szellőztetett külső folyosóra nyílik, így kevésbé zavarják egymást a más időpontban hazatérő vendégeink.

 

transfer  

Zárt nagyméretű parkoló

Tudjuk, hogy mennyire fontos a jármű amiben általában minden felszerelésünk van, azon vagyunk, hogy ezeket a kollégák mellett szintén biztonságban tudjuk. Büszkék vagyunk rá, hogy minden szobára külön parkolóhellyel rendelkezünk, így minde autó kényelmesen elfér parkolónkban. 

 

kiszamithato

Tágas közös konyhahelyiségek

Amikor egy hosszú munkanap után munkatársaink hazatérnek, mi tisztában vagyunk, hogy a konyha az egyik legfontosabb közösségi tér ahol kicsit pihenhetnek. Fontos számunkra, hogy megfelelő hely legyen minden vendégünknek ha reggelizni vagy vacsorázni szeretne, ne kelljen sorban állnia és legyen mindig elegendő helye az étel elfogyasztására. Modern IKEA bútorokkal felszerelt konyháink ezt szolgálják.

 

 

A Motel NEXT munkásszálló közös konyhái ( 1 nagyobb 36 m2-es és 1 kisebb 18 m2-es helyiségből áll )

 

A Motel NEXT Győr kiadó apartmanjai

„Gyakran fordul elő velem, hogy reggel amikor elindulok még nem tudom, hogy hol fogok megszállni aznap. Ez a legnagyobb kihívást akkor jelenti, amikor késő este kell szállást keresnem, mivel sok helyen ilyenkor már nincs recepciós. A Motel Next számomra tökéletes megoldást jelent az online foglalási felülettel, valamint a kulturált, kényelmes és előre befűtött szobáival. Az M1-es autópályához közeli elhelyezkedése és szintén a közelben lévő bevásárló központ teszik számomra ideálissá. Egyszerű, gyors, kényelmes. Építőipari cégeknek hosszabb tartózkodásra csak ajánlani tudom!”

Bosznay Péter

Remode 21 Kft.

 

Várjuk ajánlatkérését telefonon a +36 30 768 0495 telefonszámon illetve a motelnext@motelnext.hu email címen!