kilóméter kő
car1car2car3car4

MOTEL NEXT Munkásszálló

9012 Győr-Ménfőcsanak, Császár magánút 1.

E-mail: motelnext@motelnext.hu

Ajánlatkérés: +36 30/768-0495

Apartmanok
száma:
16

Szabályzat

A szobákat érkezési napon 15:00 órától biztosítjuk. A távozási napon a szobát 12:00 óráig kérjük elhagyni. Amennyiben a takarítással munkatársaink előbb végeznek vagy van szabad szobánk úgy a szobák 15 óra előtt is elfoglalhatóak, de ezt garantálni nem tudjuk.

A vendégek bejelentkezés és fizetés után szobakulcsként egy 10-jegyű kódot kapnak, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges, mivel a szobakód utolsó 6 számjegye az első bejelentkező születési dátuma.

A szobák takarítása naponta 12:00 – 16:00 óra között történik. Többnapos tartózkodás esetén friss törülköző kérhető a takarítószemélyzettől a helyszínen.

Szállodánk maximum 15 kg súlyú, kistermetű, szobatiszta kisállatok (kutya, macska, egyéb házi kedvenc) fogadását biztosítja.

A szálloda előtti parkolóban a felfestett parkolóhelyek figyelembevételével kell parkolni.

Kérjük, hogy autóikkal úgy parkoljanak le, hogy a másik lakóit ne korlátozzák a szabad mozgásban / parkolásban!

A szobákban az ágyak széttolhatóak, így 2 db egyszemélyes ággyá alakíthatóak.

A motel központi fűtéssel rendelkezik, melyet cirkófűtés lát el. A szobák belsőhőmérséklete a fürdőszobaajtó melletti szabályozóval állítható.

A szobákba klíma, légkondicionálás nem található az épület vastag falai miatt, a nyári melegben kérjük az ajtót és az ablakot tartsák zárva a kellemes 18-20 fokos hőmérséklet megtartásához.

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az épületben, a szobákban a dohányzás, gyertyagyújtás, füstölőhasználata tilos! Az épület helyiségei füstérzékelővel ellátottak. Dohányozni csak az épületen kívül, az arra a célra kijelölt helyeken szabad.

Kérjük a berendezési tárgyak állagának megóvását, rendeltetésszerű használatát. Károkozás esetén a kár okozója vagy annak törvényes képviselője köteles a kárt megtéríteni. Távozás után a szobákat ellenőrizzük. A távozás után észlelt károkozás, rongálás esetén a vendég anyagi felelősséggel tartozik.

Ha bármilyen rendellenességet észlel, akár a szobában, akár a közösségi helyiségekben, kérjük, jelezze az Információs számunkon: +36 30 478 8246

A szálláshelyről való távozáskor szíveskedjen a szoba ablakát és ajtaját bezárni. Ha az ajtó zárásakor a zárnyelve nyitva maradt és ez miatt az ajtó nem zárható akkor a belső kilincset kell lenyomni a zárnyelv újbóli behúzásához. Ezután zárjuk be az ajtót.

Kérjük Vendégeinket – a szobából való távozásuk előtt – győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva és a lámpák is lekapcsolt állapotban vannak. A használt törülközőket kérjük hagyják a fürdőszobába a földön.

Kijelentkezés automatikusan történik minden szoba esetében a távozás napján déli 12-kor, jelenleg nincs külön kijelentkezés funkció a rendszerünkben.

Segítségüket és a szabályok betartását előre is köszönjük!

A Motel Next csapata